massage amsterdam, massage amsterdam noord

Klik voor Engelse vertaling

Ouder-kind reading 

Voel je je zoekend in de opvoeding? 
Wil je meer verbinding met je kind of met jezelf? 
Wil je je kind beter begrijpen?
Zoek je naar praktische tips?

 

Dan is een ouder-kind reading zeker iets voor jou!

Tijdens een ouder-kind reading voel ik in op je kind en zal doorgeven wat ik bij je kind ervaar. Je kind  hoeft hierbij niet aanwezig te zijn! Het invoelen gaat gewoon op afstand en kan zelfs via beeldbellen! 

In de reading neem ik je kind als uitgangspunt. Maar vaak gebeurt het ook dat je kind me de weg wijst naar jullie als ouders of naar broers of zussen.
Je krijgt een beter beeld van je kind maar ook van hoe jij zelf in je rol als ouder staat en wat je daarmee kunt. Ouderschap is immers een van de meest ingewikkelde rollen waarmee je vaak stoeit, zoekt en probeert. 
En soms is iemand die dan een helder beeld geeft daarbij heel welkom.
Met mijn readings streef ik altijd naar meer verbinding tussen alle gezinsleden.
Om alles nog meer te verduidelijken kunnen we eventueel nog een tafelopstelling maken. Dan is het ook visueel zichtbaar.

Na 15 jaar ervaring  in het onderwijs is het mediumschap én docentschap samen gevallen. 
Hierdoor kan ik heel praktische tips aanreiken naast het diep invoelen.

 

Ervaringen van ouders 

“Soms is het zo moeilijk om in het koppie van mijn achtjarige dochter te kijken. Esther gaf me in haar ouder-kindreading een bijzonder inkijkje in haar gevoelens en gedachten. Als voormalig leerkracht kon ze gelijk hele fijne handvatten bieden hoe ik kon bijdragen aan het geluk van mijn dochter. Zo belangrijk, vooral in deze tijd waarin we drie weken -tijdens de corona-crisis- op elkaars lip zitten.”

 

"Ik vind dat Esther de energie goed kan afstemmen op de energie van het kind. De combinatie met het mediumschap en haar ervaring als leerkracht is echt uniek. Hierdoor kan ze goede en praktische tips geven. Esther is vriendlijk, rustig, en ze heeft de nodige humor en komt aards over. We hebben veel aan het consult met Esther gehad. Vooral omdat het heel praktisch was en met veel handvatten hoe om te gaan met ons kind. Maar ook de spiegeling vanons kind naar ons eigen gedrag. We weten nu hoe we bij onze zoon overkomen en hoe ons gedrag effect heeft op hoe hij in zijn vel zit en zich gedraagt."