massage amsterdam, massage amsterdam noord

Klik voor Engelse vertaling

Mediumschap en reading 

Tien jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van verschillende opleidingen in het mediumschap. De lessen volgde ik onder andere bij bij Myrthe Bruinzeel, John Johnson en Janneke Leber. 

Na jaren trainen begon ik met het geven van readings. Dit mondde uit in twee verschillende soorten readings: de persoonlijke reading en de ouder- en kind reading waarbij ik ouders begeleid in de opvoeding. 

Mediumschap zit voor mij in álles in het leven. Het heeft me geleerd om de stem van mijn ziel te horen en te durven volgen. Mijn intuitie is aangescherpt en de ontmoetingen met mensen zijn mooier en dieper geworden. 
Het gaat om het werkelijk ontmoeten van de ander. Of de ander nu leeft of niet meer leeft. De ziel leeft altijd en daarmee maak ik contact. 
Het is een diepe wens om mensen in contact te brengen met hun eigen ziel. En de ziel van anderen. 
De ziel is oordeelloos, vol liefde. en rust. 

Wil je een reading boeken, lees dan onderstaande pagina's. 
Wil je zelf graag meer leren over het mediumschap en de ziel, klik dan hier of op de pagina "opleiding en dagtrainingen."

Persoonlijke reading en ouder- kind reading 

 

Een reading kan ook via videobellen, Skype, Facetime of Messenger. Je hoeft hiervoor dus niet persé naar mijn praktijk toe te komen. 
Ideaal als je waar dan ook woont, minder tijd hebt of voorlopig nog even contact wil mijden. 

Persoonlijke reading 

Graag werk ik samen met andere mediums. Wij organiseren eens in de zoveel tijd mooie mediumschapsmiddagen waarop je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met het mediumschap. 
Kijk bijvoorbeeld eens op deze pagina om te zien wanneer de volgende datum is. 

Ouder-kind reading