massage amsterdam, massage amsterdam noord

Klik voor Engelse vertaling

Wil je anderen ook laten weten hoe je een behandeling bij mij ervaren hebt? Laat dan gerust een berichtje achter. 

Veel dank! 

Schrijf reactie

Beoordeel

16-01-2022

Michiel Kruijver

Esther, dank je wel voor een hele fijne ontspanningsmassage. Vanaf binnenkomst tot vertrek heb ik mij ontspannen kunnen voelen. Ik vond het heel fijn om te ervaren dat een laken en deken de benodigde warmte en geborgenheid bied. En als toegift bij buitenkomst uitzicht op de haven met zeilboten. De volgende massage al geboekt via je handige afsprakensysteem.

12-01-2022

Mandy

Een super gave ouder-kind reading gedaan. Zo bijzonder hoe Esther helemaal vanuit de energie van mijn zoontje (2,5jr) zijn karakter en beleving schetste. Ik heb allerlei vragen kunnen stellen waar ik mee zat. Kreeg veel tips over hoe het beste met hem om te gaan. Heel liefdevol en effectief. Uit de reading kwam ook veel info vanuit de energie van mijn man. Hierdoor een heel diepgaand liefdevol gesprek met hem gehad over oude patronen die zich nu herhalen. Echt next level! Zou dit iedere ouder aanraden.

16-11-2021

Gertrud van Beekveld

Als je een liefdevolle, zorgvuldige masseuse zoekt, met passie en talent voor t vak, dan moet je bij Esther zijn! Ik voelde dat ik in hele goede handen was, en ik ben daar vanuit mijn eigen professie als haptotherapeut, behoorlijk kritisch in. 

13-11-2021

Raymond

Esther is een heel fijn mens. En professioneel! Ze voelt feilloos aan wat je nodig hebt.
De ontspanning massage is een weldaad voor lichaam en geest; het brengt mij in balans en dat werkt weken bij mij door...

13-11-2021

Gerda

De Massages zijn een kleine reis, ontspannend, verrassend, zalig en altijd steek ik er ook iets van op, of er weer een deurtje open gaat…een deurtje waaraan ik al tijden zat te rommelen aan het slot om het open te krijgen. Ook een reading mee mogen maken en een familielid mogen verwelkomen waarover niet gesproken mocht worden, het heeft me geraakt en lichter gemaakt. Aanrader dus, in welke gedaante ook…

13-11-2021

René Leermakers

WELDADIGE BELEVING
Eenmaal binnen bij Perla Rosa (Noord Straalt!), stelt Esther je snel op je gemak. Ze vraagt hoe het met je gaat, wat je wensen zijn en ze legt gedetailleerd uit hoe de massage zal verlopen.
De massage was heerlijk: bijna 1,5 uur word je door Esther onder handen genomen. Zij combineert verschillende massage-technieken, zodat zij enerzijds met de juiste druk werkt aan de pijn in mijn onderrug en schouders en anderzijds - met zachte hand - een heerlijke ontspanning teweeg brengt.
Hoewel ik voor de eerste keer bij Esther was voor een massage, viel ik een paar keer in slaap. Dat is voor mij altijd hét teken van ontspanning. Nu, een halve dag later, geniet ik nog steeds na. Dankjewel, Esther, voor deze weldadige beleving. Ik kom zeker terug! Groet van René

23-09-2021

Natascha

Wederom weer genoten van een lekkere massage. Hier en daar moet een knoop aangepakt worden, maar wie lekker in zijn vel wilt zitten en mooi wil zijn moet soms even pijn lijden. Super blij om wel goed resultaat daarvan te ondervinden. Al met al sluiten we de massage ontspannen af en maak ik snel een afspraak voor de volgende behandeling. Wat mij betreft een genot voor lichaam en geest. Als ik andere mensen hierover vertel krijg ik vaak te horen dat men het prijzig vindt. Ik snap dat niet goed; ze is anderhalf uur intensief met je bezig. Zelf heb ik altijd het gevoel dat ik drie uur op de tafel heb gelegen en stap los en ontspannen de deur uit. Wat mij betreft krijg je driedubbel waar voor je geld. Ik zeg doen!!! Soms moet je gewoon jezelf even verwennen en een verwennnerij is het zeker! Tot snel Esther! 

21-09-2021

Nynke

Bij Perla Rosa ontspande ik al meteen bij binnenkomst. Haar persoonlijke ontvangst is een warm bad, ik voelde me gezien en begrepen. De ontspanningsmassages hebben me veel steun en kracht gegeven in een mentaal uitdagende periode. Dankjewel Esther!! <3

17-06-2021

Germaine

Ik sluit me helemaal aan bij de vorige sprekers. Ik voel me herboren na de massage door Esther. Je wordt gastvrij ontvangen met thee, Esther legt goed uit wat ze doet en voelt ook goed aan wat je nodig hebt. Ik heb genoten! Doe jezelf een plezier en gun jezelf deze ervaring.

11-06-2021

Esther

Ik bedoel natuurlijk 5 sterren!!

11-06-2021

Esther

De massage bij Esther is geweldig. Ze voelt precies aan wat nodig is en zorgt voor een ontspannen atmosfeer. Het begint met een kopje thee en sluit af met een kopje thee. Heerlijk 1,5 ontspannen.

05-06-2021

Marije

Een hele goede massage gekregen. Esther combineert intuïtie en kennis wat een massage oplevert waar je totaal kunt ontspannen en je tegelijk meer in je lijf komt. De massage werkt nog lang door.  Een aanrader. 

31-05-2021

Irma

Zo fijn om een massage te krijgen waarbij intuïtief wordt aangevoeld wat nodig is, ook al wordt je uitgenodigd om dat aan te geven...De craniosacraal behandeling bij de tweede afspraak was indrukwekkend en helend.

19-05-2021

Jamie

Ik heb een heerlijke massage gehad van Esther! Zij neemt echt de tijd voor je, eerst een kennismakingsgesprekje met een lekkere kop thee om wensen te bespreken,
daarna heerlijk genieten van een ontspannende massage. Aanrader!

19-05-2021

Astrid

Esther is aardig, hartelijk en stelt je zeer op je gemak. Genoten van een heerlijke en ontspannende massage; zou het vaker moeten doen :-).

14-05-2021

Tianne daamen

Ik heb een heerlijke zwangerschap massage gehad een echte aanrader. Ik kom zeker nog eens terug Gr tianne

14-05-2021

Tianne daamen

Een heerlijke zwangerschap massage gehad echt een aanrader ben helemaal tot rust gekomen en als je het fijn vind doet ze ook je buik masseren en dat vond de kleine ook fijn. Ik kom zeker nog een keertje terug na me zwangerschap. Gr tianne

14-04-2021

Arend-Jan van Essen

PROFESSIONAL
Esther bezit het vermogen om zich open te stellen voor de ander en helder en duidelijk te formuleren hoe zij je persoonlijkheidsbeeld en thema's ervaart. Daarmee nodigt zij je uit om te reflecteren en in beweging te komen. Een aanrader voor wie open staat voor feedback  

26-03-2021

René

WELDADIGE BELEVING
Eenmaal binnen bij Perla Rosa (Noord Straalt!), stelt Esther je snel op je gemak. Ze vraagt hoe het met je gaat, wat je wensen zijn en ze legt gedetailleerd uit hoe de massage zal verlopen.
De massage was heerlijk: bijna 1,5 uur word je door Esther onder handen genomen. Zij combineert verschillende massage-technieken, zodat zij enerzijds met de juiste druk werkt aan de pijn in mijn onderrug en schouders en anderzijds - met zachte hand - een heerlijke ontspanning teweeg brengt.
Hoewel ik voor de eerste keer bij Esther was voor een massage, viel ik een paar keer in slaap. Dat is voor mij altijd hét teken van ontspanning. Nu, een halve dag later, geniet ik nog steeds na. Dankjewel, Esther, voor deze weldadige beleving. Ik kom zeker terug! Groet van René

25-03-2021

Eva

Wat een heerlijke en ontspannende zwangerschapsmassage. Ik kon met mijn bijna 38 weken zwanger lekker op mijn zij liggen met heel veel kussen onder me. 
Ik heb daarna sinds een lange tijd lekker geslapen!

14-03-2021

Marieke van Irsel

Wat een heerlijke massage!!! Echt een aanrader voor al de zwangere vrouwen. Van alles voorzien, het was heerlijk warm, lekker geurende olie en een heerlijk massage bed waarop je op je buik kon liggen. Esther is een super warm en lieve vrouw en het voelde alsof ik haar al langer kende. Dankjewel Esther!!!

06-12-2020

Siebrecht Vroom

Ik voelde me weer bol/ opgeschud na de massage en dat voelde heel fijn, alsof ik door de hectiek van alledag een beetje was platgedrukt. Esther zorgde vanaf het eerste moment zo goed voor me; kopje thee en lekkere olie, massage in goede afstemming. Alsof je in een warm nest stapt. Ik merkte dat ik goed kon ontspannen tijdens de massage ondanks dat zij soms best stevige druk gaf. Naast dat zij veel kennis heeft van haar vak heeft zij een lieve en warme persoonlijkheid. Ik kom heel graag weer terug! Bedankt Esther!

28-11-2020

Ed

Bij binnenkomst wordt je door Esther op energieke en gastvrije manier ontvangen. Voorafgaand aan de massage vraagt ze goed door wat je verwachtingen zijn en legt ze uit hoe ze haar werkwijze toepast. Ze is toegewijd, een warme persoonlijkheid en heeft écht volledige aandacht voor je. 

De massage zelf is een reis waarin Esther zeer geraffineerd je knelpunten weet te “lezen”, deze op een soms pijnlijke maar zachtaardige manier weet weg te nemen. Ze neemt je hierin op een prettige manier mee in wat ze doet. Tegelijkertijd zijn er momenten waar haar aanrakingen zorgen voor een diepe vorm van ontspanning die ik -achteraf gezien- te lang niet had ervaren. Je verliest elk besef van tijd en plaats en aan na afloop van de massage is er ook even tijd om te “landen”. 

Eigenlijk een stukje “periodiek onderhoud” aan lichaam en geest dat iedereen met enige regelmaat zou moeten doen. 

Nogmaals dankjewel Esther! 

26-11-2020

CS

Voor een echt ontspannende massage ben je bij Esther aan het juiste adres. Van het moment dat je de ruimte binnenkomt, wordt je overvallen door rust & warmte. Alles wat Esther doet, doet ze met aandacht en met oprechte interesse. 

24-11-2020

EstV

Esther is een warme persoonlijkheid die je meteen op je gemak stelt. Ze werkt professioneel met volledige aandacht voor jou als klant en kan fantastisch contact maken en aanraken. Ik kom graag vaker bij haar terug...

22-11-2020

Bregje

Esther is de beste masseuse die ik ken. Ze voelt zo goed aan wat je nodig hebt. Ze heeft fluweelzachte handen en kan je daarmee ook stevig aanpakken als dat nodig is. Legt de handen echt op de zere plek. Vanaf moment van binnenkomst word je in de watten gelegd. Echt een aanrader.

19-11-2020

Annick Persoon

Bijna 2 weken geleden een persoonlijke reading gehad bij Esther. Zonder enkele informatie kon zij mij zeer gedetailleerd beschrijven en ook kon zij aangeven waar de oorsprong van een aantal dingen vandaan kwamen. De tips en adviezen die zij vanuit hier gaf waren zeer waardevol. Esther hanteert structuur binnen het gesprek en communiceert vanuit haar sensitiviteit op een zeer prettige en zachte manier.

10-11-2020

Lobke Rooswinkel

Perla Rosa (alias Esther) is voor mij écht the place to be als het aankomt op een perfecte massage mét aandacht voor lichaam en geest. Ik laat me al jaren bij en door haar masseren en zou me niemand anders meer kunnen of willen voorstellen. Ook tijdens mijn zwangerschappen bleef het een feestje om naar Esther toe te gaan en me helemaal te mogen en kunnen ontspannen. Haar volledige toewijding en intuïtieve manier van behandelen en masseren maken dat ik áltijd opgeladen, ontspannen en met een heerlijk verzorgd lijf naar huis ga. Esther weet bovendien veel over spieren en pijntjes en kan daarmee de massage op maat maken voor wat jij nodig hebt. Combineert dit met een heerlijk bijpassende olie, warme dekens en doeken en ja, ik kan er uren over praten maar je zult het liever gewoon ervaren! Ontmoet Esther!

07-11-2020

Martijn

Na de heerlijke massage van Esther heb ik voor het eerst sinds wéken weer een goede nachtrust gehad. Ik was lange tijd niet gemasseer geweest en dit was mijn eerste keer bij Esther. 1,5 uur voelde als te kort, maar ik verliet haar praktijk heerlijk ontspannen. Ik kom zeker terug!

28-10-2020

Mark

Twee woorden: magic hands. Esther voelt feilloos aan wanneer ik voor het laatst heb gesport en welke plekken extra aandacht nodig hebben (ook los van het sporten). Anderhalf uur vliegt voorbij, maar ik verlaat haar praktijk altijd helemaal zen.

19-08-2020

Reinhilde Sotiria König

Beste mensen, iedereen die Esther een keer boven zich heeft laten werken weet het is een wonderwoman, maar ik wist niet dat zij ook het werk van een fysio kan doen. Ik kwam met een geschrokken spier en zij heeft als een ware Sherlock Holmes 'de Sherlock van de billen', zij zocht, vond en et voila liet me weer lopen naar een heerlijke massage. Je moet weten, ik kon niet lopen toen ik er kwam, iemand moest mijn fiets op slot doen, ik ging de trappen omhoog als een scheve toren van Pisa en zonder Esther had ik veel langer moeten herstellen. Nog belangrijker is dat zij alles zo mooi kan uitleggen, de angst weg kan nemen en met haar intuitie aanvoelt waar de schoen drukt. Mijn spier verheugt zich nu al op de volgende massage en ik ook. Een wonderwoman, niet meer en niet minder. Liefs, hilde / sota 

11-08-2020

Menno Gmelig Meijling

Door de Corona en het thuis werken veel pijn gekregen in nek & schouders. Die heeft Esther er in 1 - 2 massage beurten er helemaal uit gekregen, ben nog nooit met van zo'n ontsnappen bovenlijf de zomer ingegaan. Zoals iemand anders hier ook schrijft, ik wist niet dat ik zoveel knooppunten had en nu ze weg zijn, heerlijk.
Esther combineert een stevige massage hand met heel prettige afstemming, het is erg fijn om door jou onder handen genomen te worden. Ik ga binnenkort voor onderhoud weer terug :-)

08-08-2020

Anneke De Best

Ik bedoel 5 sterren!!! 

08-08-2020

Anneke de Best

Ik was al enige tijd op zoek naar een goede masseur en toen kwam ik Esther tegen. Voor mij was dat een emotionele periode en ontmoete in haar professionaliteit gecombineerd met betrokkenheid en het vermogen om af te stemmen en samen te werken. Ik wil haar niet meer kwijt! Dank daarvoor! Anneke 

07-08-2020

Ifna Joella

Sinds 2 jaar ben ik via mijn vriendin bij Esther terecht gekomen heb vele massage's gehad Maar nog nooit zo goed ! Voor mij is Esther de beste! ????

07-08-2020

Ryanne van Gulik

Via via bij Esther terecht gekomen. Nog nooit zo een fijne massage gehad. Alles klopte gewoon. Esther vraagt, luistert en past haar techniek daar feilloos aan aan. Echt super!

30-04-2020

Jacqueline

Esther gaf mij recent via Whatsapp bellen een energetische/ mediamieke lezing. Ik had voor mezelf een vraag opgeschreven. Deze vraag gaf ik Esther niet mee. Aan het einde van het consult kon ik niets anders dan concluderen dat Esther mijn vraag had beantwoord. Zonder dat zij het wist. Met enorm veel waarde voor mij en de komende periode. Dankjewel lieve Esther voor dit mooie cadeau! Dus zit je ergens mee, schrijf het voor jezelf op en het antwoord -waar je natuurlijk zelf mee aan de slag mag- volgt. Esther verwoord het allemaal zeer prettig en legt de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort: bij de ontvanger. Dat doet ze echter op een warme & zachtaardige wijze. Een aanrader; zeker in deze bijzondere tijden.

01-03-2020

Dimitri

Ik heb Esther leren kennen als een zeer ervaren masseuse. Ze beheerst diverse massagetechnieken. Ik kwam bij Esther vanwege schouderklachten en pijnlijke samengetrokken schouderspieren. Het ben diep onder de indruk van hoe gevoelig Esther is. Ze vond de ene na de andere spierknoop, nog voordat ik doorhad dat het daar pijn deed en hard was. Als ik bij mijzelf ging voelen, dan vond ik ze niet of met veel moeite. En Esther liet ook de ene spierknoop na de andere rustig ontspannen. Ik bleek veel meer spierknopen te hebben dan ik dacht en over een veel groter gebied. Esther, je hebt mij enorm goed geholpen. Dank je wel!

11-02-2020

Bas Roeleveld

Die link naar het gastenboek op je website is niet beschikbaar. Op Google geplaatst!

Esther is een topmasseuse. Geaard, afgestemd en prettig zorgzaam. Ze masseert zoals ik zelf ook masseer: in liefdevolle aanwezigheid. Ze voelt feilloos aan wat mijn lichaam én geest nodig hebben. Enige nadeel: 1,5 uur is veel te kort! ????

02-02-2020

Marjan

Zo gauw Esther haar handen op de door mij aangegeven plek neerlegt, begint het 'magische' spel van de cranio massage. Samen gaan we dan op onderzoek naar wat mijn lichaam nodig en of te vertellen heeft. Door Esther haar (soms verrassende en altijd invoelende) vragen, inbreng en ondersteuning voel ik me na een cranio altijd weer vol energie. Bewust én onbewust werkt dit proces door.

19-01-2020

Karlijn

Esthers massages zijn helend voor lichaam en geest en elke keer anders, maar precies wat je op dat moment nodig hebt.
Esther heeft echt een gave!Ze helpt mij te voelen en in contact te komen met mijn emoties, wat een fantastische uitwerking heeft op ook lichamelijke klachten.

Esther is echt een superfijne en lieve masseuse. Al jaren wilde ik een keer een goede massage, maar zo'n eerste keer (buiten een wellnesscentrum) vond ik toch wel heel spannend. Esther stelt je zeer op je gemak en verteld, als je dat fijn vindt, al tijdens het maken van de afspraak wat je precies kunt verwachten. Inmiddels in de afgelopen 3 maanden al zeker 5 keer geweest en ik wil nooit meer anders!

06-01-2020

Ellen Rijsemus

Als ik aan (een massage van) Esther denk voel ik warmte, aandacht, betrokkenheid en...... rust. Dat geldt voor zowel het voorgesprek met een kopje thee als de massage zelf. Bij Esther is het een "warme deken", een cadeautje dat ik mezelf af en toe graag geef.

17-12-2019

Patrick

Deskundig, liefdevol en zacht maar tóch stevig. Dat is hoe ik de massage van Esther heb ervaren. Ik mag zeggen dat ik een verwende massage-klant heb en vaak is het raak of mis, maar Esther komt vanaf het eerste moment professioneel en vakkundig over en geeft heerlijke en therapeutische massages! Absoluut een aanrader, no brainer! Tot binnenkort weer, Esther!

12-11-2019

Jennecke

Massages van Esther ervaar ik als hemels. Compleet ontspannen en herboren voel ik mij nadien. Elke massage is precies afgestemd op wat voor mij dienend is, op dat moment. In een kort voorgesprekje helpt Esther mijn intentie helder te krijgen. Esthers liefdevolle aandacht, betrokkenheid en haar liefdevolle aanwezigheid is echt een cadeau aan jezelf.

24-10-2019

Jolien

Toe aan een vakantie of break, maar weinig tijd of geld? Ga dan langs Esther. Haar massage heb ik ervaren als een mini-vakantie tussen hemel en aarde. Ik was echt even van de wereld en dat was zo'n prettig gevoel! Wilde er nog wel even blijven, maar helaas komt er aan elke massage weer een einde. Snel maar weer een nieuwe afspraak maken met Esther!

23-10-2019

Marleen

Liefdevol, professioneel en met heel veel aandacht voor wat je lichaam en geest op dat moment nodig hebben! Esther weet precies wat ze doet.

22-10-2019

Vanessa Leon

Hmmm ik ervaar de massage van Esther heerlijk verbonden, afgestemd op mijn intentie die helder wordt in een voor-gesprekje. Als ik wat weekjes niet ben geweest mis ik het gewoon. Esther is aanwezig als ze mij masseert, dat voelt veilig en is belangrijk voor mij. Daar waar de stroom in mij wat stagneerde komt weer in beweging en dat brengt iedere keer weer iets anders dat mij dient, het is een kado aan mezelf. Verheug me op de komende massage. Dankjewel Esther voor je liefde via jouw handen. Liefs, Vanessa

22-10-2019

Jos

Elke keer voel ik mij gedragen, omarmd, geliefd als Esther mij masseert op haar unieke manier. Ik ga dan de parel in mijzelf zien, precies zoals Esther met haar massages beoogt.