massage amsterdam, massage amsterdam noord

Klik voor Engelse vertaling

MASSAGE

Het hele lichaam wordt gemasseerd met warme olie. Het doel is lichaam en geest zo goed mogelijk te laten ontspannen. Hoe beter een lichaam en geest ontspannen, hoe sneller en beter er herstel in kan treden. 

Pijn hoeft niet persé veroorzaakt te worden op de plek waar je de pijn ervaart. De massage is daarom uitgebreid: zo heb ik alle tijd om na te gaan wat de pijn veroorzaakt. 
Massage is uiterst heilzaam bij burn-out, zwangerschap, hoofdpijn, rugpijn, pijn veroorzaakt door triggerpoints en uitstralingspijn, andere fysieke pijnen, depressie en rouw. 


Het ene lichaam is gevoelig en wil zacht aangeraakt worden. Het andere lichaam moet juist een beetje wakker gemaakt worden en moet wat harder gemasseerd worden om het los te maken! 
Door aanraking word je je bewust van je lichaam. Het lichaam en geest communiceren voortdurend met elkaar. Stress en emoties zetten zich vast in het lichaam.

Door het aan te raken en aandacht te geven, kan het lichaam ontspannen, vermindert stress en verzachten emoties. Uit ontspanning ontstaat nieuwe vitaliteit en veerkracht.

Een eerste massage moeten we een beetje wennen aan elkaar. Mijn handen zullen de stresspunten zoeken en aanvoelen. Een eerste massage zal ik dan ook regelmatig vragen hoe het aanvoelt, of het steviger moet of juist zachter gewenst is. 
Deze vorm van massage is uitermate geschikt om acute stress klachten te verminderen, maar werkt ook preventief, wanneer t in een vastere regelmaat gegeven wordt.

Het is prettig om met Eva Stolk, een fysiotherapeute samen te werken. Cliënten van mij kunnen bij haar terecht. Zij zal mij later weer op de hoogte brengen en samen met mij een behandelplan maken. Wij versterken elkaar graag! 

De kamer is goed verwarmd en waar gewenst is, kan er nog een verwarmde deken over u heen gelegd worden.

"Ik was op zoek naar iemand die mij wél kon helpen beter in mijn nieuwe lijf te zitten. Esther is een schot in de roos: respectvol, hartelijk en ituitief. Het lukt haar me compleet te laten ontspannen en me te laten genieten. Ik moet er lang voor reizen, maar dat heb ik er zeker voor over."

 "Mark"