massage amsterdam, massage amsterdam noord

Klik voor Engelse vertaling

De Epiphora methode. 

Herken je een of meer van deze klachten?

Druk op het hoofd, 
Hoofdhuid of haarwortelpijn, 
Wazig zien,
Overgevoelig voor licht en/of geluid,
Verzuurde spieren, 

Koud, 
Prikkelbare darmen, 
Brainfog 

Dan kan het zijn dat de doorbloeding van de aderen in de nek en de aderen in het hoofd niet goed is. De zogenaamde Cirkel van Willis (adercirkel in de hersenen) werkt niet goed of is verkrampt. 
Door het doen van oefeningen die gericht zijn op herstel van houding, doorbloeding, aanvoer van zuurstof en afvoer van CO2, en diepe ontspanning kunnen veel klachten snel afnemen. 

Heb je al veel geprobeerd in de medische wereld en kom je niet verder? Dan kan de Epiphora methode jou wellicht heel veel verder helpen. 
In mijn praktijk heb ik inmiddels mensen mogen helpen met Long Covid klachten. Zij merken verschil! 

Het enige wat je moet doen is: elke ochtend 15 minuten oefenen en voor het slapen nog eens 10 minuten. Ben je helemaal verslaafd dan kun je ook in de middag nog wat oefeningen doen.
Je kunt bij mij drie keer individueel begeleid worden. Zeker als er veel hevige klachten zijn raad ik dit aan! Het tempo van aanleren van de oefeningen maken we dan echt passend voor jou. Bovendien kunnen we dan ook nog wat aandacht aan massage en andere oefeningen geven. Mooi meegenomen! 

Doorgaans heb je genoeg aan 3 sessies. Na een uitgebreide intake (eerste keer) kunnen we al een start maken. Hierna breiden we de oefeningen uit. Je wordt goed gemonitord in dit proces. 


Ik bied ook workshops in Epiphora aan. 
In een klein groepje van vier werken komen we in een periode van zes weken vier keer samen. Het mooie daarvan is dat je het proces van elkaar hoort en volgt maar elkaar ook kunt stimuleren de oefeningen dagelijks te doen. Het horen van de positieve ervaringen van anderen werkt geweldig door. 
Na elke workshop krijg je een "toetje." Namelijk een meditatie die jouw herstel en proces ondersteunt. Bij deze meditaties wordt aandacht geschonken aan mindset, hormonale balans en ontspanning. 
Klik hier om meer informatie aan te vragen.